Opinie o zespole Druga Streda Coverband

Podziel się swoimi wrażeniami - oceń naszą pracę

  • Przewodniczący Rady Rodz | Śrem Hotel Lascada -> 2014-11-29

    Kolejna udana impreza - zespół super, po raz kolejny mogliśmy na was liczyć. Dziękujemy.
  • Natalia Marcin | Nakło nad notecią hotel ekspres -> 2014-10-18

    Super pełen profesjonalizm wszyscy goście zadowoleni piosenki wykonywane na najwyższym poziomie chętnie powturzymy to jeszcze raz może będziemy mieli okazję pobawić się jeszcze raz przy tak świetnym zespole naprawdę szacunek! Naprawdę godni polecenia! Pozdrowienia dla całego zespołu wielkie dzięki!
  • Kasia i Bartek | Liliowy Staw -> 2014-08-15

    Zajebisty zespół. Grali fantastycznie, a wielu gości stwierdziło, że jest to najlepszy zespół jaki kiedykolwiek spotkali na weselu. My dziękujemy za super granie i najlepszą imprezę w życiu.
  • Gosia i Romek | Restauracja na Skarpie -> 2014-08-09

    Wraz z małżonką chcielibyśmy podziękować wyjątkowemu zespołowi za uświetnienie naszego najpiękniejszego dnia w życiu. Szczególne podziękowania dla Łukasza i Mariki za cudowne wykonanie utworu na nasz pierwszy taniec Lionel Richie & Diana Ross - Endless Love. Wiele osób, w tym nasz choreograf, odradzali nam wykonanie tego utwóru przez zespół, z obawy o łatwą pomyłkę w układzie. Na szczęście nie posłuchaliśmy ich, a Druga Strefa stanęła na wysokości zadania :) Między innymi, to dzięki Wam ten dzień na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Wiele gości podczas wesela chwaliło Was za perfekcyjne przygotowanie, fenomenalne wykonanie utworów oraz ich dobór. Konferancjerka na bardzo wysokim poziomie, z kulturą i humorem przez całą imprezę :) Saksofonista też nas wielokrotnie zaskakiwał, no i ta gitarka... Myślę, że dowodem Waszego uznania i perfekcjonizmu byli również fotograf z kamerzystą, którzy nie mogli się z Wami rozstać ;) Pozdrowienia serdeczne i mamy nadzieję do szybkiego zobaczenia
  • Kasia i Jeremi | Poznań -> 2014-07-25

    Druga Strefa c'est un grouppe vraiment extraordinaire. Noun nous s'amusaient bien tous - les francais et des polonais. Chaque mot a ete traduit en francais et grace a ca notre familie et notre amis ont tout compris. Et la musique - haute niveau, chapeaux bas. Nous ont eu l'air d'etre a chez nous, et ne partir pas la France. C'etait un nuit magique. Prochaine fois nous nous renconrons en France, si j'ai bien compris ;-) Jak widzicie mój małżonek jest wniebowizięty. Goście z Francji się zupełnie nie spodziewali takiego przyjęcia. Wspominali, ze dosłownie porwał ich jakiś wir zabawy, że nigdy by się nie spodziewali, że tak się szybko odnajdą i zintegrują na imprezie "za kołem polarnym" :-), i że ktoś będzie mówił po franscusku. Długo szukaliśmy zespołu, ale ze szczerym sercem przyznam, że jesteście tego warci, a nawet wiele więcej. wielkie dzięki, Kaśka
  • Alcja i Tadeusz | Śmiłowo - Pasibrzuch -> 2014-07-18

    Drogi Czytelniku, być może nie będziemy zbyt oryginalni pisząc same pochwały, ale jedno, co nas wyróżnia spośród większości wpisów to fakt, że nie jesteśmy już Młodą Parą. To były obchody 40 - lecia ślubu. Zespół Druga Strefa sprawił, że czuliśmy się Młodą Parą. Bez naszej wiedzy i konsultacji stworzyli nam klimat tamtych czasów. Mieliśmy podziękowania dla rodziców (czyli dla nas od naszych dzieci), mieliśmy oczepiny i wszystko co dzieje się na weselu. Przywiali nasze najcudowniejsze wspomnienia repertuarem przygotowanym specjalnie dla nas po wywiadzie wsród naszych dzieci. Czuliśmy się WYJĄTKOWI w tym dniu i to - bez cienia przesady - głownie za sprawą WSPANIAŁYCH MUZYKÓW z tego zespołu. Przezabawna konferanjerka człowieka, którego żadne nagłe sytuacje czy reakcje (śmieszne) ludzi nie były w stanie wytrącić z prowadzenia imprezy. Wspaniałe wokale, cudowna muzyka, łzy wzruszenia nasze i naszych gości, niezapomniany klimat... Aż żal że tak szybko minęło... I jeszcze jedno. Maksymalnie 10 minutowe przerwy w graniu spowodowały, że zaczęliśmy podejrzewać, iż są robotami ;) DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA całej Waszej ekipie. Jesteście wspaniali. Wszystkim, którzy zdecydowali się na Drugą Strefę - bez znaczenia czy jestescie jeszcze przed czy już po imprezie - GRATULUJEMY wyboru. W umysłach Młodych Par powinno tkwic przekonanie zespół na wesele = DRUGA STREFA.
  • Joanna i Łukasz | Dworek Staropolski Poznań -> 2014-06-21

    Jeszcze raz gorąco dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym weselu! Zespół na najwyższym poziomie, świetny wokal, profesjonalne podejście do pracy, cudowny repertuar, ciekawe zabawy. Przede wszystkim niesamowicie poprowadzili całą imprezę, goście bawili się naprawdę super. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego wesela, dzięki Wam, bo to muzyka i zabawa są priorytetem w tak wyjątkowym dniu.
  • Oset Studio | Piła -> 2014-06-12

    Druga Strefa to zespół na poziomie i to na wielu poziomach. Nie mają nic wspólnego z kapelą typu "dwóch kolesi z wąsami i klawiszkiem z lat 90tych". Młodzi? Atut. Dziewczyna w składzie? Atut. Dodatkowo ładny angielski, dobry sprzęt i humor na poziomie. Polecam wszystkim, którzy mają czułe ucho (jak ja).
  • Małgorzata (Kicia) i Tom | Wąsowo -> 2014-06-07

    A tak to się zaczęło :) Na pół roku przed naszym weselem szukając oprawy muzycznej, oczywiście mieliśmy poleconych kilka kontaktów. Na nasze szczęście, Wszyscy mieli zajęte terminy. Wtenczas poprosiliśmy o pomoc Wujka Google. Za trzecim podejściem trafiliśmy na Was. Zadzwoniliśmy, oczywiście w niedzielę, niekoniecznie pamiętając, że to czas wolny :) ale Nowożeńcy tak mają, że niekoniecznie myślą racjonalnie, a jeśli już to najczęściej myślą o WESELU :) Bo przecież w tym czasie, to najważniejszy temat :) Co się okazało, że to jedyny Wasz wolny termin. Słysząc to, wiedzieliśmy, że jesteście już NASI! Utwierdziliśmy się w przekonaniu widząc Was w akcji Andrzejkowej. To był Najlepszy Nasz Wybór! Band Druga Strefa = PROFESJONALIZM, PRZYGOTOWANIE MUZYCZNE W 100 %, KULTURA I PASJA, PASJA, PASJA! Jesteście CUDOWNI! Dziękujemy za wykon "SHE WAS THE ONE FOR ME" Indian Summer, a nie ułatwiliśmy Wam tego, bo raptem na dobę przed, Was o to poprosiliśmy. I dziękujemy Kochani za te 2 minuty She was the one :) wiecie o czym mowa. Stworzyliście Nam i Naszym Gościom niezapomniany czas. Żałujemy, że już PO, bo chętnie byśmy z Wami pobawili się jeszcze długo, długo i jeszcze dłużej! Mamy nadzieję, że jeszcze spotkamy się z Wami! Bardzo sobie tego życzymy! To będzie zaszczyt móc się bawić z Wami przy najbliższej okazji. Dziękujemy! Jesteście Cudowni, Fantastyczni, Naj, Naj, Najlepsi! Dziękujemy i do oby jak najszybszego zobaczenia :) Gocha i Tomasz :*
  • Ala i Piotr | Poznań / Uniejów -> 2014-05-31

    Profesjonalny o szerokim repertuarze zespół, który perfekcyjnie trafia w gusta wszystkich - od tych najstarszych po tych najmłodszych. Sprawili, że połowa gości bawiła się do samego rana a wykonanie 'Kiedy ranne wstają zorze' na trzy głosy wspaniale zakończyło fantastyczną zabawę. Po weselu usłyszeliśmy wiele miłych słów odnośnie wyboru zespołu. Gorąco polecamy Zespół Druga Strefa!
  • Iza i Maciej | Dąbrówka Kościelna - RANCZO w Do -> 2014-05-02

    "Na takim weselu w życiu nie byłem,oni potrafią zagrać wszystko:muzycznie i rytmicznie"- mówi wujek- uczestnik naszego wesela muzyk zespołu MIRON BAND. Na naszą prośbę wykonali "HAPPY" P.Williamsa, przy którym goście oszaleli ze szczęścia i naszego i tanecznego. Pełna cooltura jest w Drugiej Strefie, zabawy,wokale i muzyka mlekiem i miodem płynące. Serdecznie i na 4 już ręce polecamy DRUGĄ STREFĘ z zaprzyjaźnionego miasta Chodzieży. Pełne zaufanie i szacun dla zespołu.
  • Rada Rodziców Przedszkol | Hotel Lascada w Śremie -> 2012-11-20

    SUPER - ŚWIETNIE Jak zawsze Wspaniali DZIĘKUJEMY
  • Michalina i Bartek | Rogoźno -> 2012-09-22

    To był strzał w 10! Polecamy każdemu, kto chce się pobawić przy dobrej, nie koniecznie polskiej muzyce. Uwaga - zespół nie nadaje się na biesiady! Wraz z małżonką uznaliśmy, że to jego największy atut :) Oczywiście nie ma problemu z "Jesteś szalona" czy "Ona tańczy dla mnie", ale to raczej tak dla zwały. Dodam, że utwory, które można usłyszeć na tej stronie, faktycznie brzmią tak dobrze w realu. Pozdrawiamy członków zespołu, mając nadzieję, że jakiś znajomy da się na Was namówić, i będziemy mogli Was jeszcze posłuchać.
  • Joanna i Krzysztof | Mosina -> 2012-09-08

    Super zespół, byliśmy na kilku weselach, ale tak dobrego zespołu jeszcze nie słyszeliśmy. Potrafią zagrać każdy rodzaj muzyki, świetny wokal. Pełen profesjonalizm, będziemy polecać każdemu. Pozdrawiamy.
  • Monika i Krzysztof | Poznań -> 2012-09-07

    Najpierw deszcz, później opóźnienie Mszy św.- organista nie zdążył na czas...Wszystkie znaki na niebie zapowiadały wielką klapę, dopóki nie znaleźliśmy się na sali i nie usłyszeliśmy II Strefy...To było jak podróż do zupełnie innej bajki...Zespół dosłownie oczarował nas-Młodą Parę i naszych gości (a nawet obsługę lokalu!!!). Już po pierwszym tańcu zachwyceni goście podchodzili do nas i gratulowali nam wyboru zespołu twierdząc, że już w pierwszej piosence brzmiał on lepiej niż oryginał!!! (Zagrali nam "Nad przepaścią" - Braci)- miałam łzy w oczach ze wzruszenia...Nie mogliśmy wybrać lepiej! Dziękujemy zespołowi II Strefa za to, że swoim występem nie tylko uświetnił naszą uroczystość, ale przede wszystkim za to, że wszyscy zapamiętaliśmy Ich, a nie złą aurę i inne niepowodzenia tego dnia. Gorąco polecamy każdej parze!!!
  • Agnieszka i Czesiu | Wiry -> 2012-09-01

    Dziękujemy za wspaniałą muzyczną oprawę naszego wesela. Bezcenny jest widok rewelacyjnie bawiących się gości, a zadowolić tak zróżnicowane wiekowo grono naprawdę nie jest łatwo. Wykonanie utworu na pierwszy taniec było po prostu genialne i wszystkim zapadło w pamięci. Jesteście profesjonalistami w każdym calu a przy tym bije od was ogromna serdeczność i tworzycie wspaniały klimat! Dziękujemy i polecamy każdej parze zespół II Strefa!
  • Monika i Artur | Gniezno -> 2012-08-24

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z muzycznej oprawy wesela, wykonanej przez zespół II strefa! Zarówno my jako para młoda, jak i nasi goście bawiliśmy się super! Wójkowie, którzy na co dzień chodzą o kulach - tańczyli do białego rana, a kilku młodych pogubiło buty! Zespół II strefa to gwarancja dobrej zabawy i pełnego profesjonalizmu:) polecamy każdemu:)
  • Karolina i Piotr | Chodzież -> 2012-08-18

    Bez wahania polecamy Was każdemu, kto chce aby jego wesele było nie zapomnianym wydarzeniem! Byliście świetni! Bawiliśmy się wspaniale, nie było na naszym weselu ani jednej osoby, która nie była by Wami zachwycona! gdybyśmy mieli wybierać raz jeszcze zespół na wesele czy jakąkolwiek inną uroczystość, nie zawahali byśmy się i bez żadnych obaw wybralibyśmy II Strefę! Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną i mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję aby pobawić się przy Waszej muzyce! Dziękujemy, polecamy i pozdrawiamy!;)
  • Magdalena i Łukasz | Poznań -> 2012-08-04

    Druga strefa = Przecudowne przyjęcie weselne :)Muzyka na najwyższym z możliwych poziomów, goście do dziś leczą zakwasy w kończynach (nawet Ci, którzy zarzekali się że nie zatańczą) :)Dziękujemy...Jesteście wspaniali!!!! M
  • Aniela i Tomek | Chodzież -> 2012-07-21

    Jesteśmy kolejną zadowoloną parą:) Dziękujemy wam za wspaniałe wesele!! Goście byli zachwyceni. Bawili się wszyscy bez wyjątku do białego rana:D Jesteśmy pod wrażeniem świetnego wokalu i profesjonalizmu. Wszystko było na najwyższym poziomie :D
  • Emilia Tuschinski | Chodzież -> 2012-07-14

    Jesli komukolwiek bede musiala doradzic w wyborze zespolu w 100% polece 2 strefe. Panstwo mlodzi mega zadowoleni, ciotki oraz wujkowie mega zadowoleni, reszta gosci mega zaciesz tez miala :) dziekujemy wam kochani :)))))
  • Iza i Paweł :) | Chodzież -> 2012-06-30

    Jesteście niezastąpieni! Dzięki Wam wszyscy bawili się znakomicie. Bez wahania POLECAMY każdemu, kto marzy o udanym i niezapomnianym weselu. 2 Strefa jest THE BEST !!! :)
  • Marta i Bartek | Czarnków -> 2012-04-21

    Mimo, że przed własnym weselem nie słyszeliśmy ich na żywo, to jednak po rekomendacji znajomych, zdecydowaliśmy wybrać ów zespół na swoje wesele. Absolutnie się nie zawiedliśmy!!! Są rewelacyjni!!! Goście weselni zadowoleni,My również, więc cóż więcej potrzeba :) Bardzo dziękujemy za udział w naszym weselu i pozdrawiamy :)
  • Adam | Rogoźno -> 2011-12-31

    Wielki "+ " dla zespołu za sylwestra w Margoninie. Pełen profesjonalizm. Daliście czadu, że tak powiem. Polecam wszystkim Drugą Strefę.
  • Krzysztof | Śrem -> 2011-11-26

    Witam serdecznie i pozdrawiam. Zespół Druga Strefa zagrał w Lascada Śrem na zabawie andrzejkowej. Było świetnie Dobra muzyka, profesjonalne podejście i wspaniały klimat. Polecam i dziękuje.
  • Marta i Paweł | Swarzędz -> 2011-08-13

    Zgadzamy się ze wszystkimi opiniami :) Zespół 2 Strefa to był strzał w 10-tkę - zdecydowaliśmy się w zasadzie w ciemno, gdyż nie słyszeliśmy ich na żywo, ale nie żałujemy :) Grali fantastycznie, zabawy prowadzili świetnie goście byli zachwyceni!! Parkiet był cał czas pełny. Bez problemu można też poradzić sie zespołowi w kwestiach planowanych niespodzianek na imprezie, pomoc 2 Strefy była nieoceniona w momencie przygotowywania takowej dla Pana Młodego. Bardzo Wam dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną, dzięki m.in. Wam nasze wesele na długo pozostanie w pamięci wszystkich uczestników ;) Pozdrawiamy i polecamy WSZYSTKIM!!
  • Natalia i Leszek | Mosina -> 2011-08-05

    Bardzo dziękujemy za muzyczną oprawę Naszego wesela! Dzięki Wam ten dzień był naprawdę wyjątkowy. Muzyka zbliża ludzi. W parze z talentem jest niezapomnianym doznaniem. Serdecznie pozdrawiamy i życzmy dalszych sukcesów, nie tylko na płaszczyźnie zawodowej :)
  • Mirka i Akwilian | Czarnków -> 2011-06-18

    Średnio w roku jestem na ok. 20 ślubach, słyszałem już różne najróżniejsze kapele, lepsze i gorsze? Więc mogę coś powiedzieć na ten temat :) Gdy usłyszałem pierwszy raz 2 Strefie (i to na własnym weselu) to ciarki wyszły w każdym miejscu na moim ciele i małżonki również :) Grają niesamowicie? Każdy z gości był zachwycony twierdząc że jeszcze tak dobrej kapeli na weselu nie słyszeli? Świetnie potrafią dobrać muzykę do gości, zadowolili każdy gust? Bawili się wszyscy na 110%. A utwory które grali bardzo często brzmiały lepiej jak oryginał !!! A więc apeluje: Przyszłe młode pary Dobry zespół to 90% sukces, jeżeli chcecie by Wasze wesele było naprawdę wyjątkowe i zapamiętane na dłuuuugo, to zapłaćcie 2 Strefie każde pieniądze :) bo WARTO! Rzadko się trafia kapela tak genialna muzycznie. Dzięki ślicznie?
  • Paulina i Marek | Pobiedziska -> 2011-06-11

    Jeżeli komukolwiek mielibyśmy doradzić w wyborze zespołu polecilibyśmy właśnie Drugą Strefę. Nie dlatego, że grali u nas, tylko, że grali u nas rewelacyjnie. Ogromne wrażenie zrobili na nas, kiedy przesłuchaliśmy utwory na stronie, ale musimy szczerze przyznać, że na żywo są jeszcze lepsi. Raz jeszcze dziękujemy. Pozdrawiamy wszystkich czytających, a szczególnie Drugą Strefę. Gorąco polecamy!
  • Iwona i Bartek | Poznań -> 2011-05-28

    Zespół w pełni profesjonalny - rewelacyjny występ. Muzyka dla każdego i w każdym rodzaju. Zarówno my jak i nasi goście bawiliśmy się wyśmienicie. Uprzejmie dziękujemy ZESPOŁOWI a pozostałym Młodym Parom szczerze polecamy.
  • Iwona i Bartek | Poznań -> 2011-05-28

    Szczerze polecamy zespół DRUGA STREFA. Grają muzykę każdego rodzaju na bardzo wysokim poziome. Bardzo dziękujemy za uświetnienie naszego wesela. z pozdrowieniami - Iwona i Bartek
  • Aśka i Maciej | Poznań -> 2010-09-11

    Ślub to wyjątkowy dzień, kiedy chciałoby się aby wszystko wypadło jak najlepiej... :) i wypadło, także dzięki Wam, dzięki zespołowi 2Strefa. Uświetniliście nasze wesele wspaniałą muzyką, perfekcyjnym prowadzeniem. Goście byli pod wrażeniem, co się rzadko zdarza, by trafić w gusta wszystkich weselników :)...dziękujemy serdecznie za całokształt, za świetną atmosferę i wspólną zabawę. Polecamy Was wszystkim, którym marzy się niebanalny, a co najważniejsze...utalentowany zespół :):) pozdrawiamy serdecznie !
  • Magda | Owińska -> 2010-08-21

    Dzięki zespołowi 2STREFA, nasze wesele było wyjątkowe i na pewno pozostanie długo w pamięci nie tylko naszej ale i wszystkich naszych gości. Cała sala zadowolona, aż szkoda było kończyć...Polecam kapele wszystkim, którzy mają świadomość, że odpowiednio dobrany zespół to 90% sukcesu imprezy. Dziękujemy Wam raz jeszcze za mile spędzony czas oraz życzliwość i fachowość w ustalaniu wszelkich szczegółów tej imprezy. Pozdrawiamy serdecznie.
  • Izabela i Paweł | Budzyń -> 2010-07-24

    Na wstępie tych podziękowań chcielibyśmy zaznaczyć,że nie jesteśmy w stanie ubrać w słowa tego jak jesteśmy Wam wdzięczni za pełny profesjonalizm,i tak niesamowitą zabawę.Wszyscy goście są pod niesamowitym wrażeniem waszego występu. Z ogromną przyjemnością polecamy wasz zespół innym młodym parom naprawdę warto. DZIĘKUJEMY RAZ JESZCZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hania | Poznań -> 2010-07-17

    Młodzi, pełni energii, utalentowani, obdarzeni bajecznymi głosami i talentem do prowadzenia imprezy. Pomimo strasznego upału potrafili rozgrzać całą salę i zachęcic do tańca. Bardzo polecamy i życzymy kolejnych owocnych zabaw.
  • Marta i Marcin | Margonin -> 2010-06-26

    Gdy wspominamy ten szczególny dla nas dzień uśmiech nie znika z naszej twarzy. Uświetniliście go utworami jakie lubimy. Zarówno my jak i goście weselni bawiliśmy się znakomicie do białego rana. Dziękujemy i z przyjemnością polecamy Wasz Zespół wszystkim.
  • Jacek i Agatka | Chodzież -> 2010-06-15

    Dziękuję zespołowi Druga Strefa, za wspaniałą atmosferę, piękne wykonania piosenek i zadowolonych z zabawy gości. Pozdrawiamy i życzymy wielu sukcesów !
  • Agnieszka W. | Poznań -> 2010-06-11

    Jestem event managerem i na organizowane przez mnie imprezy szukałam zespołu niebanalnego, grającego na poziomie z ciekawym i wyszukanym repertuarem i ...gdzie wokalist(k)a nie kaleczy języka angielskiego. Znalazłam zespół, który nie tylko spełnił wyżej wymienione punkty, ale je znacznie przewyższył - 100% profesjonalizmu, znakomite wyczucia imprezy, rewelacyjne głosy (damski i męskie) i super kontakt z managerem! POLECAM oraz dziękuję w imieniu swoim oraz Fundacji Universitatis Posnaniensis za tyle udanych eventów!
  • Karina i Tomek | Poznań -> 2010-04-30

    Hej, nasze wesele było naprawdę super dzięki Wam. Bardzo wysoki poziom muzyki i extra prowadzenie. Polecamy ten zespół wszystkim.